Borosdoboz üvegek szállításához

Étel-Ital  No comments

Egy üveg jó bor aranyat ér, tehát nem szabad megkockáztatnunk, hogy eltörjön az üveg és szétfolyjon a nedű. A shop.zalapack.hu weboldalon kapható olyan borosdoboz, aminek a segítségével egyszerre több palack is szállítható.

A felsorolás szerint egyszerre 1, 2, 3 vagy 6 üveg hordozására nyílik lehetőség. Mindegyiknek az ára fel van tüntetve a honlapon. A megadott méreteknek hála, könnyebben rájöhetünk arra, hogy hány borosdoboz fér bele a szállításhoz szükséges járműbe.

A legtöbb termék most is raktáron van. Egyszerre minimum 10 darabot kell rendelnünk az internetes áruházból. Nincs akadálya az emblémázásnak sem, tehát egyedi ajándékcsomagokat készíthetünk.

A vásárlás fehér vagy barna színben lehetséges. A legtöbben inkább az előbbi modellt részesítik előnyben, mert ezen jobban látszik a reklámfelirat. A borosdoboz álló vagy fektetett formában vehető meg. Kiváló a minősége, ezért a vevők nagy előszeretettel veszik meg. Az erős, strapabíró fül segítségével, a kézzel történő hordozása is könnyen lehetséges.

Print Friendly, PDF & Email
Címkék:  ,