Fehérje diéta kiváló készítménnyel

Étel-Ital  No comments

Úgy tartják, hogy a tejsavófehérje a legjobb sportcélú készítmény. A tejsavófehérje koncentrátumok és izolátumok a fehérjét egészben, érintetlenül tartalmazzák, a hidrolizáció kisebb részekre bontja, így a felszívódás, emésztés sebessége magas lesz.

Testépítés során, a fehérje diéta semmiképpen sem maradhat el, ehhez pedig ideális választás a 100% Hydrolyzed Whey Protein, amit a scitecgyor.hu webáruházból lehet remek áron beszerezni. Adagonként 28 gramm fehérjét tartalmaz. Ez a termék, más márkákkal ellentétben, csak tejsavó hidrolizátumot tartalmaz fehérjeforrásként, nincs benne sima tejsavófehérje koncentrátum, sem pedig izolátum. Még fokozottan laktózérzékenyek is bátran fogyaszthatják ezt a készítményt, mivel nem tartalmaz laktáz enzimet.

Eper-tiramisu és toffee ízesítésben vásárolható meg a webáruházból ez a termék. A fehérje diéta elvégzésének folyamatáról minden szükséges tudnivaló szerepel a honlapon. A benne található tápanyagtartalom és az összetevők is megismerhetőek a weboldalon.

Print Friendly, PDF & Email