A Google Adwords kampány létrehozása egyszerű

Online marketingSzolgáltatás  No comments

Olyan tanfolyamot biztosítunk, amellyel megtanulhatóak az online marketinges stratégiák. A Google Adwords kampány egyre népszerűbbé válik hazánkban, hiszen rengeteg lehetőséget hordoz magában.

A képzés alatt elegendő időt fordítunk az elméleti felkészítésre, viszont még nagyobb hangsúlyt fektetünk magára a gyakorlatra, mivel ez lesz az, ami igazán megtanítja a hallgatóknak, miként alkalmazható sikeresen a Google Adwords kampány.

Számos témában állunk a tanulni vágyók rendelkezésére, amelyeket minden alkalommal sikeresen alkalmazhatnak a továbbiakban, hogyha szeretnének a Google Adwords kampány részesei lenni egyénileg vagy akár csoportosan. Cégek részére csoportos képzést vállalunk, és egyedi árajánlatot is kérhet tőlünk.

Minden egyes elkezdett tanfolyam mellé biztosítunk egy 15 000 Ft-os ajándékhirdetést, így mindenkinek lehetősége lesz kipróbálni a képzésen tanultakat. Az ügynökségünk által biztosított kiváló szakemberek többéves tapasztalattal rendelkeznek. Ezért minden adott lesz a továbbiakban a Google Adwords kampány elindításához.

Print Friendly, PDF & Email