A kardigán nem kövérít

Webáruház  No comments

Karcsúsító kardigán

Egyesek még mindig azzal a téveszmével élnek, hogy a kardigánok kövérítenek. Nem szabad ilyen kategorikusan elítélni egyetlen ruhadarabot sem. Azt viszont ki lehet jelenteni, hogy a rosszul megválasztott kardigán nézhet ki előnytelenül.

De ez nem azt jelenti, hogy csak azért nézhet ki úgy, mert kövérít. A réteges öltözék sokszor ápol és eltakar, vagyis éppen nem kövérít, hanem az előnytelen részeket elbújtatja. Sok nő pedig csípőjén és a hasán hordozza a plusz kilóit, amit nem szeretne ország-világnak mutogatni. A kardigán révén, amelyiknek derékon fölül van egy karcsúsított része vagy össze van fogva egy övvel, nagyot lehet a látványon csalni.

Ha alul vékonyabb, lengébb blúzt vesz és fölül egy sötétebb színű kardigánnal fedi, akkor az optikai illúziónak máris megvetette az ágyát. Arra figyeljen, hogy a kardigán ne érjen térden alul, hogyha Ön alacsony, hiszen az még inkább „összenyomhatja”. Az alacsonyabbaknak inkább a derékig vagy azon alul érő modell felel meg. Akár hozzáértő személyt is megkérdezhet, mielőtt megveszi valamelyiket.

Print Friendly, PDF & Email
Címkék:  ,