Mindenkinél szükséges az alapruhatár kialakítása

Szolgáltatás  No comments

Úgy érzed, hogy megújulásra van szükséged? Akkor az alapruhatár kialakítása nem várhat tovább! Keszler Ágnes szín- és stílustanácsadó szakember szívesen segít megváltoztatni az öltözködésedet.

A 2 hetes program egy 2 órás konzultációval kezdődik. Ekkor kiderül, hogy milyen színek állnak jól Neked. A szakember azt is el fogja árulni, hogy a testalkatodhoz mi illik. Az alapruhatár kialakítása nem mindig könnyű, ezért mindenképpen érdemes segítséget kérned.

Kapni fogsz egy 34 oldalas munkafüzetet, amivel feltérképezheted a gardróbodat. Képes leszel tudatosan felújítani annak ismeretében, hogy pontosan mi áll jól. Ezen kívül képes leszel évszak és tevékenység szerint is szétválogatni a divatcikkeket. A munkafüzet segítséget nyújt abban, hogy elfogad a tested előnytelenebb részeit is.

A szakértő felhívja a figyelmedet arra, hogy egy nő önbizalma pontosan visszatükröződik az öltözékében. Az alapruhatár kialakítása egyetlen hölgy életében sem maradhat el, tehát vágj bele még most és öltözz mindig stílusosan!

Print Friendly, PDF & Email