Tudtad, hogy van Marie Therese webshop?

Webáruház  No comments

Van olyan webshop, ahonnan királynői időszakot visszaidéző dolgokat is meg lehet tekinteni. Különleges fésülködő asztalok és ékszertárolók, izgalmas parfümök teljes tárháza érhető el a széles termékkínálatban. A termékek természetesen többféle színben és kivitelben is elérhetők, hogy mindenki megtalálja az igényeinek tökéletesen megfelelő kiegészítőket.

 

A Louise Orleans fésülködő asztal a reggeli rohanásban pár perc nyugalmat varázsol. A modern hálószobák tökéletes kiegészítője ez a fából készült tükrös kis asztalka. A kozmetikai szereket, a sminket a két fiókban lehet tárolni és így teljesen áttekinthetővé válik a teljes sminkkészlet. Már nem kell reggel a keresgéléssel foglalkozni, hiszen a katonás rendben pillanatok alatt mindent megtalálhatunk. Az asztalkához természetesen egy kényelmes kis szék is tartozik, így végre teljesen elfelejthetjük a fürdőszobai tükör előtt állva eltöltött időket. A 80x40x128 cm-es fehér vagy barna színben megvásárolható bútor tökéletesen illeszkedik bármelyik modern hálószobába. A bájos asztalka a maga egyszerűségével és romantikus díszeivel már most sok otthonba megtalálható. A kis asztalkába a körömlakkoktól kezdve az összes sminkes kiegészítőig mindennek megvan a helye. A rendszer segítségével könnyedén áttekinthető a teljes választék a reggeli rohanások során is. Az Agnés Sorel fésülködő asztalka bájos és nőies megjelenésével minden hálószoba méltó kiegészítőjévé válhat. A praktikus és romantikus elemekkel díszített kis asztal számtalan tárolási lehetőséget biztosít.

 

Ki ne vágyna egy különleges ékszertartó dobozra, amely tényleg minden kincs tárolására tökéletesen alkalmas? Biztosak vagyunk abban, hogy sok hölgy küzd az ékszerek tárolásával, hiszen az itt-ott letett ékszerek bizony sokszor eltűnnek, és amikor éppen szükség lenne rá, soha nincsenek meg. A praktikus ékszertartó dobozok ráadásul most rendkívül kedvezményes áron vásárolhatók meg. A káosz csökkentése érdekében minél előbb érdemes beszerezni egy praktikus ékszertartó dobozt. A medálokat, a karkötőket, a nyakláncokat, de még a gyűrűket is el lehet helyezni. A Nadine ékszerdoboz 10 fiókkal csábítja a hölgyeket. Azok, akik gyerekkoruk óta álmodoznak egy sajt ékszertartóról most végre valóra válthatják álmaikat. A luxus ékszertartó doboz 29×20,5×40,5 cm-es és fehér színben kapható. A legjobb választás az ékszerek tárolására.

Print Friendly, PDF & Email