Kategória Webáruház

Az áramláskapcsoló hasznos kiegészítő

Webáruház  No comments

A szivattyú egy remek találmány, ám ha azt szeretnénk, hogy maximális hatékonysággal dolgozzon és mellette megőrizze a hosszú élettartamát is, akkor néhány fontos kiegészítőre lesz szükségünk, amelyekkel növelhető a teljesítménye.

Az áramláskapcsoló hatékonyabb folyadékszállítást eredményez, miközben védi a szivattyút a szárazon-futástól, ami könnyen tönkreteheti azt. Az áramláskapcsoló képes érzékelni, hogyha a vezetékben nincs elég folyadék és ilyenkor a szivattyú csak erőlködik, ezért lekapcsolja, hogyha szükséges.

Olvasd Tovább

Elektromos fűtőpanel remek árfekvésben

Webáruház  No comments

Sokkal hatásosabb lesz az eredmény, hogyha a meglévő, hagyományos fűtőrendszert kiegészítjük egy kis plusszal. Az elektromos fűtőpanel teljes egészében megfelel erre a feladatra, a modern funkcióinak hála.

Egyszerűen felszerelhető a falra a lakás bármelyik részén, csupán a szükséges áramellátást kell biztosítani, hogy a teljesítménye csúcsát tudja biztosítani. Az elektromos fűtőpanel nem fogyaszt sokat, ha így lenne, akkor egyáltalán nem lenne érdemes használni.

Olvasd Tovább

A szauna használata a régi időkben

Webáruház  No comments

A berendezés története több ezer éves múltra tekint vissza. A szauna az északi népek körében feltehetőleg kétezer éve ismert. Azonban az első írásos említés csak körülbelül ezer évre nyúlik vissza.

Eredetileg mosakodásra vagy fürdésre használt helyiség volt, de mivel itt tiszta a víz és általában tisztaság volt, szüléshez és a betegek gyógyításához is használták. Az idősebb finn emberek még ma is elmondhatják, hogy ilyen helyiségben születtek. Tévhit azonban, hogy a találmány csakis a finnektől származik.

Olvasd Tovább

A vízálló telefontok szárazon tartja a mobilt

Webáruház  No comments

A víz-közeli élményeket nem minden esetben kedvelik a telefonok. Persze egyes modellek megbirkóznak ezekkel a körülményekkel is. A vízálló telefontok viszont remekül ki lett találva. Csak bele kell tenni a telefont, utána lezárni és máris indulhat a medenceparti.

Légmentesen lezáródik ezért nem fog bejutni a nedvesség a készülékhez. Jól jöhet nyaralásokon és kirándulásokon egyaránt. Ha előre tudjuk, hogy esély van egy kiadósabb záporra, akkor is érdemes magunkkal vinni, mert ezzel megelőzhetjük, hogy tönkremenjen a készülék.

Olvasd Tovább

Mit tartogat a vevőknek a gluténmentes bolt?

Webáruház  No comments

Gluténmentes bolt

Több tíz évvel ezelőtt csakis a szakemberek tudták volna megmondani, hogy mit is jelent valójában a glutén, azonban ma már egy nagyon sokszor említett, előnyökkel és hátrányokkal rendelkező kifejezéssé vált.

Mivel sokan allergiásak rá, vagy nem szívesen fogyasztják ezt a negatívumok miatt, a gluténmentes bolt mellett döntenek, ahol megvehetőek azok a termékek, amelyek ezt a vegyületet nem tartalmazzák. Mit kell erről tudni? Nos, a glutén bizonyos gabonafélékben fellelhető fehérje, és ezt tartalmazza például a rozs, az árpa és természetesen, a búza.

Olvasd Tovább

A légtisztító készülék kiszűri a légszennyezést

Webáruház  No comments

Rengetegen küszködnek valamilyen légúti megbetegedéssel, aminek a kialakulásához egyértelműen a szennyezett levegő vezetett. A légtisztító megteremti az otthoni környezet tiszta levegőjét egyszerűen és hatékonyan, ráadásul elérhető áron megrendelhető a webshopunkból.

Régen, amikor még nem voltak nagyvárosok, nem voltak ennyire elterjedve a belsőégésű motorral rendelkező járművek, nem ontották a fekete füstöt a gyárkémények, addig sokkal egészségesebb levegőt lélegezhettünk be.

Olvasd Tovább

A kültéri fali lámpa világosságot teremt az udvaron

Webáruház  No comments

Igazán hangulatossá tudja varázsolni a kinti környezetet pár esztétikusan elhelyezett fényforrás. A kültéri fali lámpa remekül mutat a teraszokon, udvarokon. Könnyedén bevilágíthatóak vele kisebb területek, így nem borul teljes sötétségbe az udvar, amint lement a Nap.

Sokkal kellemesebb lesz pár kültéri fali lámpa mellett a kinti tevékenység. Például egy baráti sütögetés alkalmával, megadja az est hangulatát. Tekintse meg a termékeinket és válassza ki, hogy melyik illik legjobban az épület stílusához, ahová fel lesznek szerelve.

Olvasd Tovább

Az Asics futócipő strapabíró kellék

Webáruház  No comments

A fiatalok körében különféle sporttevékenységek közkedveltek, ezekhez viszont a megfelelő felszerelésekre mindenképp szükség van. Az Asics futócipő a mozgás egyik fontos eszköze, általa lényegesebben, könnyebben élvezhető a sport.

Nők és férfiak egyaránt találhatnak az ízlésüknek megfelelő darabot. Legyen szó hobbiról, vagy komoly sportról, maratonról, mindenütt meg fogja állni a helyét és nem okoz csalódást. Nagyon kényelmes, nem nyomja a lábujjakat, a lábfejet, a varrások szépen el vannak dolgozva a felületén.

Olvasd Tovább

A szomszéd fűje mindig zöldebb?

Webáruház  No comments

A gyönyörű gyepet megfelelően kell ápolni és gondozni. Hogyha elég figyelmet fordítunk rá, akkor olyan pázsit veszi majd körül az otthonunkat, amiről eddig még álmodni sem mertünk. A webáruházunkban bővebben olvashat a Hydro Mousse gyepesítő készülék működéséről, ami egyedülálló technikájának köszönhetően, képes megfelelően táplálni a fűmagokat, hiszen egy egyszerű kerti locsolóra csatlakoztatva, tápanyagokat is juttathat a földbe.

A kikopott pázsit nem a túl szép látvány, viszont ha végigmegyünk ezeken a nyomokon, akkor ott a fű dús és gyönyörűen zöld lesz. Csak adjunk neki pár napot és hamarosan láthatjuk, hogy kezd kihajtani a friss fű. Bővebben elláthatjuk információkkal, hogyha felkeresi webáruházunkat. Ez a kertápolásra szolgáló termék egyre nagyobb népszerűségnek örvend, mivel csodálatos végeredményt szokott eredményezni.

Olvasd Tovább

Kiváló anyag lehet az OSB lemez

Webáruház  No comments

Kiváló OSB lemez

Akik még nem hallottak az OSB-ről, azok nem is tudják hirtelen, hogy milyen kategóriába sorolják. Az OSB egy farostlemez, amely kiváló anyag lehet építkezések során. A megnevezése tulajdonképpen a farostok szabályos szálirányát jelentik.

A fából készült, átlagosan 125*250 cm-es lapok belsejében egy irányban állnak a szálak, míg a külsején láthatóak a belsőkhöz képest 90 fokkal eltérően. Ez a kettősség adja meg az OSB erejét, hiszen nagyon tartós, ugyanakkor könnyen alakítható anyagról van szó.

Olvasd Tovább