Kategória Webáruház

Kiváló anyag lehet az OSB lemez

Webáruház  No comments

Kiváló OSB lemez

Akik még nem hallottak az OSB-ről, azok nem is tudják hirtelen, hogy milyen kategóriába sorolják. Az OSB egy farostlemez, amely kiváló anyag lehet építkezések során. A megnevezése tulajdonképpen a farostok szabályos szálirányát jelentik.

A fából készült, átlagosan 125*250 cm-es lapok belsejében egy irányban állnak a szálak, míg a külsején láthatóak a belsőkhöz képest 90 fokkal eltérően. Ez a kettősség adja meg az OSB erejét, hiszen nagyon tartós, ugyanakkor könnyen alakítható anyagról van szó.

Olvasd Tovább

Analóg digitális asztali óra

Webáruház  No comments

Az idő mérése már hosszú évek óta fontos az emberek számára. Az idő egy olyan fogalom, amely rengeteg mindent befolyásol. Mindenhova időre kell menni, ezért fontos, hogy legyen egy órája, amellyel mindig időben odaérhet a munkahelyére vagy a baráti találkozókra. Az asztali óra rádió és ébresztő funkcióval is el van látva, ami igazán hasznos azoknak, akik dolgoznak. A trendizona.com webáruházban megtekinthető óra piros és fekete színben is elérhető, ráadásul digitális kijelzővel van ellátva.

Olvasd Tovább

Egy akkus fúró bármikor jól jöhet

Webáruház  No comments

Vannak olyan pillanatok egy háztartásban, amikor jól jön, ha kéznél vannak olyan szerszámok, amelyekkel pillanatok alatt meg lehet oldani kisebb-nagyobb feladatokat. Számtalan dolog megrongálódhat az ember otthonában, amit minőségi eszközökkel, amilyen például az akkus fúró, könnyedén és gyorsan rendbe hozhat az ember, így még a szerelőt sem kell kihívni. Egy ilyen készülék igencsak praktikus, mivel számos funkcióval rendelkezik, ami lehetővé teszi, hogy az még szélesebb körben alkalmazható legyen.

Olvasd Tovább

Klasszikus Jézus élete film az Etalontól

Webáruház  No comments

Az Etalon Film KFT. több szempontból is híve az igényes filmes alkotásoknak, illetve a keresztény hitvilág kimagasló személyiségeit bemutató történetek megfilmesítésének. Bár köztudott, hogy Jézus élete film formájában már rengeteg különböző adaptációt megért, az Etalon Film mégis fontosnak tartja, hogy ezt a nem mindennapi életutat és ezeket a máig érvényes tanításokat kiváló minőségben, illetve a legismertebb rendezők tolmácsolásában is közvetítse.

Olvasd Tovább

Az igények változtatják a műanyag nyílászáró árakat

Webáruház  No comments

Az igények változtatják a műanyag nyílászáró árakat

Az igények változtatják a műanyag nyílászáró árakat

Amikor eldőlt, hogy lesz tatarozás, nem szabad kihagyni az ablakok megvizsgálását. Ha egy lakásban elindul a rumli, akkor már egy bajjal érdemes a nyílászárókat is lecserélni, hogy pár év múlva ne kelljen az elejéről kezdeni mindent.

A műanyag nyílászárók árak terén nagyon változóak. Általában a mérvadó komponens a profilnak a minősége és az ablak mérete. Persze, erre jöhetnek az extra kérelmek, mint a görbítés igénylése.

Olvasd Tovább

Az infraszaunának elég egy saroknyi hely is

Webáruház  No comments

Életünk meghatározó élményei gyakran köthetőek tengerparti sétákhoz, gyönyörű naplementékhez különleges tájakon. Ezek akár fordulópontjai is lehetnek élettörténetünknek, csak egy baj van velük, hogy ritkán van részünk ilyen tapasztalatokban. Aki viszont otthon is megtapasztalja az infraszauna csodálatos és komplex hatását, annak nem kell éveket várnia az igazi felüdülésre. Ma már könnyen megrendelhető egy ilyen készülék, ami nemcsak a szépségápolásban lehet hatékony, hanem fizikailag és érzelmileg is sokat lendíthet a használó állapotán.

Olvasd Tovább

Mozgásérzékelő kamerák a ház köré

Webáruház  No comments

Otthonaink és elsősorban családunk védelmében számos dolgot megteszünk. Házőrző kutyát veszünk, kerítést húzunk a birtokunk köré, biztonsági kamerákat szerelünk fel vagy mozgásérzékelő riasztó készülékkel látjuk el a ház körüli részt, udvart. Ezek a szerkezetek képesek kiszűrni a zavaró jeleket és csak a valódi mozgásokat veszik figyelembe, majd küldik róla az információt, mindezt APSP, automatikus impulzus jelfeldolgozó által. Állítható az érzékenységi szint a berendezésen, valamint kisállat immunitás jellemző rá, ami annyit jelent, hogy a 40 kg alatti állatokra immunis, így a házőrző állatok mozgásait a ház körül nem veszik figyelembe.

Olvasd Tovább

Nem is gondolná, mi mindenre jó cink oxid!

Webáruház  No comments

Sokan határoznak úgy, hogy saját maguk készítik el a különböző jótékony hatással rendelkező testápoló termékeket, mert így legalább pontosan tudják, hogy mit tartalmaz az adott készítmény.

Létezik egy ásvány, a cink oxid, amit zúzott formában kevernek bele a kozmetikumokba, ugyanis hámképző és viszketéscsillapító hatással rendelkezik. Por formájában szárítja a bőrt, de mégsem vált ki izgató hatást. A szárító hatása miatt, pakolásokban, púderekben alkalmazzák, amit aknés bőrre használnak.

Olvasd Tovább

Jó alternatíva a használt ultrahang vásárlás

Webáruház  No comments

Egy vállalkozás indításánál sokszor bele sem gondolunk abba, hogy nem kell feltétlenül minden berendezésből újat vásárolni. Ha az egészségügyre gondolunk, akkor például használt ultrahang géppel is magas színvonalú ellátást lehet biztosítani. Természetesen, ha nem újonnan vásárol meg egy terméket, akkor mindenképpen figyelni kell arra, hogy az eladó biztosítson legalább pár hónapos garanciát. Ha nincs jótállás, az azt sugallja, hogy az eszközt árusító cég nem bízik a saját termékében. Ilyen formán Ön, mint vevő, ne bízzon meg enne!

Olvasd Tovább

Az ionizátor működési elve

Webáruház  No comments

Az otthoni levegőtisztítás egy roppant fontos, ám nem egyszerű feladat, amely különös körültekintést, valamint odafigyelést igényel. Főleg az olyan háztartásokban, ahol kisgyerek vagy idős ember él, égetően szükséges tisztán tartani a levegőt.

A lakásban elhelyezett ionizátor remek segítséget nyújthat ebben, mivel szerepe van a légúti megbetegedések kialakulásának megelőzésében, illetve a már azoktól szenvedők panaszainak enyhítésében, megszüntetésében. Ez a kis készülék a fejlett ionizációs technológiának köszönhetően rendkívül hasznos, mivel semlegesíti a különféle kellemetlen szagokat, a mérgező gázokat, megöli a baktériumokat és a penészgombákat is.

Olvasd Tovább