Kategória Webáruház

Mi derül ki az ADAC 2017-es téli gumi tesztjéből?

Webáruház  No comments

Idén is lehullt a lepel a téli gumiabroncsokról, hála az alapos ADAC tesztnek. Egyből azt gondolhatnánk, hogy felesleges megnézni az eredményeket, hiszen a legfrissebb ADAC téli gumi teszt hozta a megszokott sémát. A prémium kategória jelöltjei bizonyára mind dobogós helyen végeztek, a középmezőny pedig a szokásos eredményeket érte el.

Pedig voltak idén kellemes meglepetések, illetve néhány esetben csalódnunk is kellett, némelyik neves gyártó termékében. Ezek a tesztek megcáfolják azt a hozzáállást, miszerint a drágább mindig jobb. Ez természetesen nem igaz. Hogyha minden évben figyelemmel kísérjük az eredményeket, akkor nemcsak biztonságban indulhatunk útnak, de még pénzt is spórolhatunk egy olyan szett téli gumival, ami valószínűleg még a következő szezonban is remekül fog teljesíteni, ezért nem kell újat vennünk.

Olvasd Tovább

Egy új vásárlót 5x olyan nehéz megszerezni, mint a régit megtartani

EgyébWebáruház  No comments

A konkurencia nagyon nagy, mivel a videojátékok a fénykorukat élik. A különböző cégek mindenféle kedvezményekkel igyekeznek kedveskedni az ügyfeleknek, akiknek így akarják elnyerni a bizalmát, mert ha ez sikerült, akkor biztosan máskor is az adott cég által forgalmazott terméket fogják választani.

Ezért fontosak a törzsvásárlók, mivel a pozitív véleményüknek köszönhetően új ügyfeleket is bevonzanak.

Olvasd Tovább

Samsung Galaxy A3 2017 Peach hölgyeknek tervezve

Webáruház  No comments

Egy mai okostelefon nagyon sok feltételeknek kell eleget tegyen, hogy jó eladásokat produkáljon a hatalmas konkurenciával szemben. Minden cég igyekszik kihozni a készülékeiből a legtöbbet, még akkor is, hogyha azok középkategóriás modellek.

Ugyanez történik a Samsung Galaxy A3 2017 Peach esetében is, ami egy remek kamerával, tartós akkumulátorral lett felszerelve. Az Android remekül lett optimalizálva a készülékre, ezért nagyobb igénybevétel mellett sem szívja el könnyen a hardver az akku energiáját.

Olvasd Tovább

LEGO város téli kiadásban

Webáruház  No comments

A különféle játékok a gyermekek világában jelentős szerepet töltenek be. Rengeteg szakértő úgy gondolja, hogy a kicsiknek mindig az életkoruknak megfelelő babát, plüssmackót vagy társasjátékot kell vásárolni. A LEGO város különböző elemei a kisebbeknek nem ajánlottak, mivel könnyedén lenyelhetik. Ha egy 3-4 éves gyermeknek keres LEGO-t, akkor célszerű a Duplo termékeket szemügyre vennie, amelyek kétszer olyan nagyméretűek, mint a hagyományos változatok. A LEGO város többféle variációban érhető el a kreativkocka.hu webáruházban.

Olvasd Tovább

Miért szükséges a kerítés?

Webáruház  No comments

Az értékek védelme kiemelten fontos, hiszen mindenki azt szeretné, hogyha nem hatolhatnának be illetéktelenek a földjükre, a lakásukba vagy a kertjükbe. A betörők ellen hatékony védelmet jelent a kerítés, ami többféle anyagból készülhet. Manapság már megvásárolható a különleges és erős betonkerítés is, ami akár 2 méter magas is lehet, hogy kizárja a bámészkodó tekinteteket és az illetéktelen behatolókat. Ha Ön is a speciális termék mellett dönt, akkor arra figyeljen oda, hogy a telepítése lehet szakembereket fog igényelni.

Olvasd Tovább

Áruházunkban elérhető az ital rendelés esküvőre

Webáruház  No comments

Egy nagyszabású rendezvény italellátásának megszervezése nem egyszerű feladat. Áruházunkban elérhető az ital rendelés esküvőre, céges rendezvényre, vagy bármilyen más alkalomra, ahol várhatóan nagy italfogyasztás történik.

A szükséges italmennyiség megbecsülésében a komplex szolgáltatásunk keretében, partnerünktől kérhet szaktanácsadást. A kikalkulált mennyiségű italt, szükség esetén a rendezvény helyszínére szállítjuk.

Olvasd Tovább

Miért jó az infraszauna?

Webáruház  No comments

Azt mondják, a sikeres fogyókúrához elengedhetetlen a méregtelenítés és persze, a stresszt is minél gyorsabban száműzni kell a hétköznapokból. Az infraszauna mindkét helyzetben remek alternatívaként szolgál, hiszen a magas hőmérsékletnek köszönhetően megtisztítja testét a káros anyagoktól, ugyanakkor közben a kellő relaxációt is biztosítja. Egy munkával telt nap után vagy a kemény fizikai edzést követően nem is tehetne jobbat a testével, minthogy ilyen módon pihenteti.

Olvasd Tovább

Csomagoláshoz ideális organza tasak

Webáruház  No comments

Megálmodott és gyöngyökből előállított ékszert ajándékozni az egyik legszebb gesztus, ugyanis ezekben a darabokban benne van az ajándékozó fantáziája, kézügyessége. Természetesen az ajándék szép becsomagolásáról is gondoskodnunk kell, az organza tasak pedig ideális megoldás. A gyongyekszerbolt.hu webáruházban nagyon elegáns organza tasak kapható, innen érdemes beszerezni. Ez exkluzív csomagolást biztosít a gyönyörű ékszernek, amit nagy szeretettel adhatunk át az ünnepeltnek.

Olvasd Tovább

Bosch Control termosztát

Webáruház  No comments

Az otthonok kényelme igen sokat számít az embereknek, ezért mindent megpróbálnak megtenni azért, hogy a lakásuk maga legyen a „Paradicsom”. A távolról vezérelhető termosztát igen modern technológiával rendelkezik, amelyet bárki egyszerűen tud alkalmazni. Természetesen, a termosztátoknak több fajtája létezik, hiszen van belőle érintőképernyős és tekerőgombos kivitel is. A modern, újépítésű lakóházakba már inkább a digitális kijelzővel rendelkező modelleket szokták választani, amelyek az egész ház fűtését tudják szabályozni.

Olvasd Tovább

Olcsó és minőségi motor alkatrész

Webáruház  No comments

Mindig lehet egy kicsit jobb, egy kicsit szebb, egy kicsit különlegesebb. A motorozás szerelmesei tudják milyen, amikor olyan motor alkatrész kerül felszerelésre, amivel kényelmesebbé és feltűnőbbé varázsolható a járgány.

Persze sok esetben a szükség kívánja, hogy beszerezzünk egy nélkülözhetetlen darabot, valamilyen motor alkatrész típusból. Ha elszakad a lánc vagy elkopik a fogaskerék, akkor nem lehet halasztani ezeknek a cseréjét, mert nélkülük használhatatlanná válik a motor.

Olvasd Tovább