A CSOK támogatás 2016-os feltételei

Szolgáltatás

A Családi Otthonteremtési Kedvezmény jelentős változásokon ment keresztül a 2016-os évben. Az oldalra kattintva megismerheti mindezt, így hát akár Ön is igényelheti a CSOK támogatást. Mivel ezek a feltételek bankoktól függően eltérnek, nagyon fontos az alapos informáltság.

Vegye fel a kapcsolatot a jelzalog.com oldal csapatával, hogy biztosan a legjobb lehetőségben részesüljön. Akár új vagy használt lakást szeretne vásárolni, esetleg megépítené álmai otthonát, a CSOK jelentős támogatásban részesítheti Önt.

Az idei évben nagy mértékben nőtt az igényelhető összeg. Például új ingatlan esetén akár 10 millió forintot is megkaphat. Ugyancsak bevezetésre került az ÁFA-visszatérítési támogatás új lakás építése esetében, de az eltartott gyerek életkorának a határa is megváltozott.

Így a 16 év helyett a 20 éves utód is a gyermekkategóriájába tartozik. Amennyiben szeretné pontosan tudni az összes változtatást a CSOK támogatással kapcsolatban, mindenképp töltsön el néhány percet az oldalon, hiszen a segítségére lehetne ezek az információk!

Címkék: