A Mystic legújabb divattanácsai

Vásárlás

Mystic

A felmérések szerint, a legtöbb nő nem teljesen elégedett az alakjával. Sokan elveszítik az önbizalmukat amiatt, hogy a saját megítélésük szerint kicsi a mellük, vastag a combjuk vagy méretesebb a fenekük.

Pedig a Mystic szakértői szerint egyáltalán nem olyan vészes a helyzet, mint ahogyan azt sokan gondolják. Persze elképzelhető, hogy valakinek nem mindegyik testrésze előnyös kinézetű, de néhány trükkel ellensúlyozni lehet az aránytalanságokat.

A Mystic szerint, a kisebb kebellel rendelkező hölgyek válasszanak élénk színű vagy világosabb, mell alatt szorított felsőket, esetleg garbókat! Így nagyobbnak tűnhet a mellük. A vastagabb combú vagy szélesebb csípőjű nők pedig részesítsék előnyben a bővebb, hosszabb szabású szoknyákat! Az esetükben inkább a sötétebb színek mutatnak jól.

A Mystic ruha webshop weboldalán bármikor alkalom nyílik a vásárlásra, tehát a hölgyek elsősorban itt nézzenek körül! Gazdag kínálatból válogathatnak, ezért biztosan megtalálják azokat az öltözékeket, amelyek passzolnak az alkatukhoz.

Címkék:  ,