CSOK, a családok kedvezménye

IngatlanokSzolgáltatás

Lakáshitel kedvező feltételekkel

A család képezi társadalmunk alapegységét, ami két ember egymásra találásával és közös életük megkezdésével alakul ki. Ennek folytatása a gyermekvállalás, hiszen az emberben természetes ösztönként jelen van, hogy vágyik utódra, így lesz teljes a család.

Hiába vágyik a legtöbbünk mielőbbi kiteljesedésre ezen a téren, sokan halogatják, mert úgy érzik megfelelő anyagi alapok nélkül, nem mernek belevágni. A CSOK megpályázásával a gyermekvállaláshoz vezető út lerövidíthető.

A CSOK, vagyis a Családi Otthonteremtési Kedvezmény ugyanis segít a családoknak lakás- és házvásárlás esetén, így nem kell aggódni azon, hogy a születendő gyermek életében nem lesz állandóság.

A CSOK összegének mértéke függ a meglévő gyermekek számától, de jó hír, hogy a tervezendő babák is beleszámítanak, tehát ténylegesen segíthet az indulásnál. A kettő vagy több gyermekkel bíró családok esetében is 10 millió Ft ez az összeg, megtoldva még egy 10 vagy 15 millió forintos kedvezményes kamatozású hitellel. Ezzel már tényleg meg tudjuk alapozni a családunk jövőjét.

Címkék:  ,