Kategória Hírek

A szőrtüszőgyulladás ellen házilag is van megoldás

Hírek  No comments

A szőrtüszőgyulladás ellen házilag

Szőrtelenítés során gyakran szembesülünk a szőrtüszőgyulladás jelenségével. Fájdalmas és mivel esztétikailag sem okoz szép látványt, így nagyon sok nő küszködik vele nap mint nap. A szőrtüszőgyulladás ellen házilag is lehet védekezni, hiszen olyan egyszerűen kivitelezhető praktikákra kell odafigyelni, amelyek megelőzik az újabb szőrtüszőgyulladás kialakulását. Első lépésként fontos tudni, hogy a szőrtüszőgyulladás ellen, mindig elő kell készíteni a bőr felületét a borotválás előtt. Ha ezt nem végezzük el, akkor nagyban megnő a szőrbenövés lehetősége, ami elfertőződhet. A begyulladt szőrtüsző bakteriális fertőzés miatt is kialakulhat.

Olvasd Tovább

Friss hírek minden nap, érdemes benézni

Hírek  No comments

Friss hírek minden nap

Friss hírek minden nap

Több személyes blog oldal között tudunk válogatni, amelyek naponta friss híreket közölnek. Lapozgatva ezeket az oldalakat, nem fogunk lemaradni semmi újdonságról sem, legyen az politika, bulvár vagy sztárvilág. Sokan keresgélnek egészség- vagy kultúratémában is, ha a www.váti.hu oldalára kattintanak, akkor itt mindent meg lehet egy helyen találni. Friss hírek minden nap olvashatóak itt, és többféle témakörben lehet nézelődni.

Olvasd Tovább

Friss hír minden nap

Hírek  No comments

Naponta több alkalommal is láthatjuk és hallhatjuk, hogy óránként bemondják a híreket. Vagy esetleg, aki nagyon elfoglalt és nincs ideje tévét nézni, elolvashatja az újságokban. A hír naponta változik és a frisseket mindig, minden esetben tudatják az emberekkel. Mint láthattuk, arra is van példa, hogy megszakítanak egy adást csak azért, hogy egy fontos hírt közöljenek. Ezek szólhatnak politikáról, egészségről, sztárokról, sportolókról, vagy akármilyen más dolgokról. Minden korosztály számára hallhatóak ilyen friss hírek.

Olvasd Tovább

Mindig friss, online hírek Egerből

Hírek  No comments

Az eger24.com Internetes portálunkon mindent megtudhatsz, ami Eger városával kapcsolatos. Érdemes tisztában lenni a látnivalókkal, valamint a Szépasszony-völgy nyújtotta lehetőségekkel. A weboldalon a pontos időjárást is meg tudjuk nézni. Az aktualitások mellett, nem felejtkeztünk meg a bulvár, kultúra legfontosabb helyi és országos eseményeiről sem. Ha útnak szeretnél indulni, akkor a közúti információkra kell rákattintani. Mindig friss, online hírek Egerből és Heves megyéből.

Olvasd Tovább

Mesekönyv bemutató az Egy Csepp Figyelem Alapítvány ajánlásával

Hírek  No comments

Az Egy Csepp Figyelem Alapítvány és a Kolibri Kiadó mindenkit szeretettel vár a Szárnyak és paták mesekönyv bemutatóra április 17-én, szerdán délelőtt 10:30-kor az Elle bevásárlóközpont Libri könyvesboltjában. A cukorbeteg gyermekek problémájára szeretné felhívni az alapítvány a figyelmet és arra, hogy mindenképpen foglalkoznunk kell a betegséggel, hiszen a megelőzése lenne a legfontosabb.

Olvasd Tovább