A klíma konzol bírja a terhelést

Egyéb

A split klíma esetében ki kell választani azt a falat, ahová fel lesz szerelve. A klíma konzol a kültéri egységnek hivatott stabil tartást biztosítani, hiszen ez jelentős súllyal bír, így még évek múlva sem fog kilazulni és ellenáll a rázkódásnak, ami esetlegesen felléphet a működése közben.

Tehát nem mindegy, hogy melyik falat választjuk ki a felszerelésére. Az régi, öreg épületeknél megtörténhet, hogy a falak mállani kezdenek, így a klíma konzol nem kerülhet felszerelésre.

Leginkább a betonépületeknél lesz könnyű dolga a szakembernek a felszereléskor, hiszen a beton masszív és tömör. Könnyedén el fogja bírni a klíma kültéri egységét, nagyobb súly esetén is. A klíma konzol olcsón megvásárolható a webáruházunkból.

Mivel ki kell bírnia a különböző időjárási viszonyokat, ezért védve van a korrózió ellen. A kialakításuknak hála, jól teljesítettek a különböző szakító és igénybevételi próbákon mielőtt forgalomba kerültek. A klíma konzol felszerelése kevés időt vesz igénybe, ezért gyorsan elhelyezhető rajta a légkondicionáló külső része.