A köles elkészítése gyerekjátéknak számít

Egyéb

Mindig jól jön, hogyha készítünk valami olyan ételt, ami könnyű és egészséges, ráadásul pillanatok alatt készen van. A köles elkészítése roppant könnyű és egyszerű, a végeredmény pedig önmagáért beszél. Akár többet is csinálhatunk belőle, hogyha szeretnénk eltenni későbbre.

A hűtőben sokáig eláll és ha nem sóztuk meg főzés közben, akkor a későbbiekben eldönthetjük, hogy sós vagy édes formában szeretnénk fogyasztani. A köles elkészítése nem igényel sok időt, hiszen nem kell előre beáztatni.

Csak arra figyeljünk oda, hogy főzés előtt kellően mossuk át. Akár a rizs, ennek is megnő a térfogata, miután magába szívta a nedvességet. Tehát nagyjából egy bögréből három lesz, miután megfőtt.

Nem egy egzotikus, nehezen beszerezhető étel, ezért az ára igencsak alacsony, aminek hála bárkinek az asztalára kerülhet. Az interneten számtalan receptet találni, amelyekben részletesen le van írva a köles elkészítése, hogy milyen ételek mellé ajánlott. Az ezzel kapcsolatos leírást megtaláljuk a bulkshop.hu weboldalon is, ahonnan rendelhetünk ebből a remek termékből.