Mindenkinél szükséges az alapruhatár kialakítása

Szolgáltatás

Úgy érzed, hogy megújulásra van szükséged? Akkor az alapruhatár kialakítása nem várhat tovább! Keszler Ágnes szín- és stílustanácsadó szakember szívesen segít megváltoztatni az öltözködésedet.

A 2 hetes program egy 2 órás konzultációval kezdődik. Ekkor kiderül, hogy milyen színek állnak jól Neked. A szakember azt is el fogja árulni, hogy a testalkatodhoz mi illik. Az alapruhatár kialakítása nem mindig könnyű, ezért mindenképpen érdemes segítséget kérned.

Kapni fogsz egy 34 oldalas munkafüzetet, amivel feltérképezheted a gardróbodat. Képes leszel tudatosan felújítani annak ismeretében, hogy pontosan mi áll jól. Ezen kívül képes leszel évszak és tevékenység szerint is szétválogatni a divatcikkeket. A munkafüzet segítséget nyújt abban, hogy elfogad a tested előnytelenebb részeit is.

A szakértő felhívja a figyelmedet arra, hogy egy nő önbizalma pontosan visszatükröződik az öltözékében. Az alapruhatár kialakítása egyetlen hölgy életében sem maradhat el, tehát vágj bele még most és öltözz mindig stílusosan!