Nagyon szép a kristály csillár

Vásárlás

Jó helyen járnak a luxus kedvelői, hiszen az EGLO boltjában garantáltan rátalálnak arra, amit keresnek. A kristály csillár fényerőszabályzós formában vásárolható meg az internetről.

Fantasztikusan mutatnak a végére felszerelt, apró kristályok. Az IP44 védettséggel rendelkező LED függeszték igen sokáig működtethető. Csupán kevés energiát fogyaszt, ezért nem fogja jelentősen megemelni a villanyszámla összegét. Nemesacélból készült, tehát szinte bármelyik szobában jól mutat.

A kristály csillár melegfehér árnyalatban világít. A II. érintésvédelmi osztályba tartozik. Többféle kivitelben is megvásárolható. Az ára rengeteg tényezőtől függ. Elsősorban azoknak érdemes megvásárolniuk, akik nagyobb összeget tudnak rászánni a rendelésre. Arra kell felkészülni, hogy 4-10 munkanap kell a kiszállításához.

A kézbesítésért nem kell külön fizetni. A kristály csillár a szoba leggyönyörűbb dísze lehet, ezért mindenképpen érdemes megvásárolni. Azonnal magára vonzza majd a tekinteteket. A kiváló minőségének köszönhetően, akár évtizedekig is használható.