Shimano váltó alacsony áron

Egyéb

A bicikliváltó folyamatos igénybevételnek van kitéve. A víz és a sár, nem beszélve a sós hóléről, alaposan próbára teszik a tartósságát. Hogyha cserére van szükség, akkor mindenképp ajánlott egy kiváló Shimano váltó.

A japán cég már évtizedek óta gyártja a jobbnál-jobb bringás alkatrészeket. Meghatározó szerepet töltenek be manapság is a kerékpáralkatrészek világában. A sikerük a precíz japán technológiában keresendő.

Tartós darabokat gyártottak minden esetben, még akkor is, hogyha egy alacsonyabb árú Shimano váltóról volt szó. Választhatunk az agyváltós vagy a hagyományos típus közül is, ami akár 11 sebességes is lehet.

A profi bringák esetében már megjelent a 12 sebesség is, viszont ennek még rendkívül magas az ára. A hétköznapi felhasználáshoz több mint elég egy Shimano váltó, mert precíz váltást eredményez. Még emelkedőn felfelé is pontosan teszi át a láncot egyik fogaskerékről a másikra. Nem kattog, nem recseg és több száz kilométeren keresztül is jó szolgálatot fog tenni. Hogyha le kell cserélnünk, akkor nagyon olcsón megtehetjük a bikelife.hu oldalon.