Kategória Marketing

Plasztikkártya készítés akár másnapra

Marketing

Amikor egy vállalkozó céget indít, tudnia kell, hogy ennek fennmaradásához nagyon sok mindenre szükség van. A reklámozás egyik remek formája a plasztikkártya, amit át lehet adni a klienseknek, ily módon pedig a cég szolgáltatásai egyre ismertebbek lesznek.

Ehhez előbb meg kell tervezni és le kell gyártani azt a bizonyos kártyát. A plasztik-kartya.com weboldalon található cég teljesen profi a plasztikkártya készítés folyamatában. Érdemes hozzájuk fordulni, amennyiben ezt a szolgáltatást szeretné igénybe venni.

Olvasd Tovább

Fontos a pontos kommunikáció

KommunikációMarketingÜzlet és ipar

A legtöbb ember nem is tudja, vagy nem figyel rá, vagy nem tartja fontosnak, hogy figyelmet szenteljen a kommunikációjának minőségére és milyenségére. Pedig nagyon sok vita és nézeteltérés volna megelőzhető, illetve sokkal gyorsabban elcsitítható, ha az emberek többet tudnának a kommunikáció szabályairól és jobban odafigyelnének rá és természetesen használnák. Nem beszélve arról, hogy mennyi energia pazarlódik el a pontatlan kommunikációval.

Sokszor, csak az emberek „szája jár” de amit mondanak, az nem tükrözi teljesen azt, amit gondolnak, vagy nem úgy. Ez számtalan félreértésre ad okot. Ahol alaposan, sőt túl alaposan odafigyelnek a kommunikációra az a marketing terület, hiszen itt pontosan tudják, hogy mit akarnak mondani és azt is, hogy ezt hogyan tegyék. Természetesen a profi marketing és az ehhez kapcsolódó kommunikáció kialakítása egy hosszú folyamat eredménye.

Olvasd Tovább

PROMAX shortlistes az AXN őszi kollekciója

Marketing

A PromaxBDA 2013 Global Excellence Awards zsűrije a világ legjobbjai közé válogatta az AXN őszi integrált kommunikációs kampányát. A shortlistes promóció a kiemelt filmek és sorozatok ikonikus tárgyait kollekciókba gyűjtve népszerűsítette a csatornát és a szezon újdonságait. A Sony Pictures Television Networks tévécsatornája a legrangosabb nemzetközi promóciós, marketing és dizájn versenyben olyan tévétársaságokkal együtt szerepel a rövidlistán mint a CNN, az NBC, a BBC és az HBO.

Olvasd Tovább

Marketing, mint vállalati tevékenység

Marketing

A marketing a társadalomtudományok kombinációjának is mondható, hiszen a közgazdaságtan, pszichológia, szociológia, antropológia, matematika különböző területeit is érinti. A vállalati tevékenységek között a marketing a piac elemzését végzi a vevők igényeinek kielégítése érdekében. Figyelni kell az igények alakulását és annak megfelelően szervezni a cégen belüli teendőket. A vállalkozások szempontjából a legfontosabb, hogy a külső piaci információkat belső forrássá alakítja, amely segítségével nagyon sikereket tudnak majd elérni.  Marketing szempontjából három alkotóelemet különböztethetünk meg, amelyek a termék, ár és értékesítés. A történelem során nagyon sok változás történt a gazdasági életben, a piacokon és ez a változás a jövőben is tapasztalható lesz. A XIX. században a kereslet jóval nagyobb volt, mint a kínálat és ez az idők során teljesen megváltozott, hiszen ma hatalmas kínálattal találjuk szembe magunkat.

Olvasd Tovább

Az online marketing igazi internetes üzlet és ipar lett

KommunikációMarketingOnline marketingÜzlet és ipar

Ma már szinte minden magára is valamit adó cégnek van weblapja, azonban koránt sem mindegy, hogy erre mennyire egyszerűen találnak rá a potenciális ügyfelek. Az internetes marketingben nagy szerepe lett annak, hogy a Google keresőjében milyen előkelő helyen lehet megtalálni egy témával kapcsolatos kulcsszóval az adott honlapot.

Az online marketing mára egy igazi iparággá nőtte ki magát, hiszen mindenki a kereső első oldalai valamelyikén szeretné tudni weboldalát. Nagy jelentősége van annak, hogy hányadik helyen található egy honlap az adott kulcsszóra. A legjobban úgy lehet leképezni, mintha egy cég üzlethelyisége az utolsó mellékutcában lenne, ahova alig téved be valaki vagy pedig a forgalmas főúton, ahova naponta százak térnek be. A Google első pár oldala jelképesen a főutca.

Nagyon sok cég foglalkozik online marketinggel, melynek feladatai közt szerepel a kommunikációs csatornák leghatékonyabban történő kihasználása is.

A SEO üzlet és ipar egyre nagyobb bevételekre tesz szert az internetes marketingből, amely az évek során sokkal profibb és szervezettebb lett.

Olvasd Tovább