Kategória Online marketing

A Google Adwords kampány létrehozása egyszerű

Online marketingSzolgáltatás

Olyan tanfolyamot biztosítunk, amellyel megtanulhatóak az online marketinges stratégiák. A Google Adwords kampány egyre népszerűbbé válik hazánkban, hiszen rengeteg lehetőséget hordoz magában.

A képzés alatt elegendő időt fordítunk az elméleti felkészítésre, viszont még nagyobb hangsúlyt fektetünk magára a gyakorlatra, mivel ez lesz az, ami igazán megtanítja a hallgatóknak, miként alkalmazható sikeresen a Google Adwords kampány.

Olvasd Tovább

Az online marketing sikeresen működteti a céget

Online marketingÜzlet és ipar

A ma működő vállalkozások közül kevesen engedhetik meg, hogy ne legyenek jelen az online marketing piacán. Egy mai vállalkozás arculatához hozzátartozik, a weben való megjelenés. Valakinek elég egy honlap, de ahhoz, hogy a honlap működjön, látogatókra van szükség, ezeket pedig valahogy oda kell vonzani, valahogy tudatni kell az emberekkel, hogy a cég és a tevékenysége, egyáltalán létezik. Utána pedig az sem ártana, ha minél többen igénybe vennék az adott cég szolgáltatásait illetve árút vásárolnának tőle, hiszen a honlapot fenntartani és működtetni is kell.

Sokan, főleg a kisebb cégek, elsősorban takarékossági okokból szeretnének minél több feladatot egyedül végezni, de ez nem juttatja el őket mindig a kívánt eredményhez.

Olvasd Tovább

„Lájkolj és nyersz” típusú nyereményjátékok

Online marketing

Néhány hónappal ezelőtt még nem voltak engedélyezettek a „Lájkolj és nyersz” típusú játékok a népszerű közösségi portálon. Azonban a Facebook enyhített a szabályokon, és már bárki közzétehet ilyen kampányokat. Ez a lehetőség nagyon kedvező a cégek részére, mivel rengeteg új személlyel ismertethetik meg a termékeiket. Egy-egy Facebook nyereményjáték keretén belül kiváló termékeket nyerhetünk, némely cég olykor több százezer forintos laptopot sorsol ki az oldalukat kedvelők között. A Facebook oldal hasznos lehet bárki számára, hiszen a weboldalon keresztül egyszerűen küldhetünk üzenteket, csetelhetünk, megoszthatjuk képeinket másokkal, felkereshetünk olyan ismerősöket, akikkel régen találkoztunk.

Olvasd Tovább

Miért jó a közösségi média és a Facebook marketing?

Online marketing

Nem kérdéses, hogy a legnagyobb elő mindig a közösségekben rejlett, itt azonban nem a közösség erejéről kell beszélnünk, hanem arról, hogy az egyén, hogyan élhet a közösségből. A közösségi média meglehetősen nagy szárnybontogatásokat hajtott végre, s mára már nyugodtan elmondhatjuk, hogy ez a média a legnagyobb a világon, s így marketing célokra is kiváló. Alapvetően a Facebook marketinget szokta szinte mindenki emlegetni a közösségi média kapcsán, s ez természetesen jogos is, ugyanis ez a terület olyan lehetőségeket rejt magában, amelyeket évekkel ezelőtt még elképzelni sem tudtunk volna. Érdemes megemlítenünk, hogy a közösségi média fejlődése és terjedése még manapság sem stagnál, sőt! Egyre több felhasználója van a különböző közösségi portáloknak, így a Facebook marketing létjogosultsága megkérdőjelezhetetlen.

Olvasd Tovább

Csak online marketinggel válhat könnyen elérhetővé weboldalunk

Online marketingÜzlet és ipar

Az online marketing szerteágazó tevékenység

Az online marketing szerteágazó tevékenység

Nem elég elkészíteni egy dizájnos weboldalt, amely tele van érdekes és információkban gazdag szövegekkel. Szükség van szakszerűen felépített reklámra is, melynek segítségével egyre könnyebben válik elérhetővé a honlap. Az online marketing szerepe kiemelkedően nagy abban, hogy egy kulcsszút begépelve a Google-ba, az első lapok valamelyikén kapjon helyet a honlapunk.

A reklámstratégiát nagyon pontosan ki kell dolgozni, hogy a kereső minél előrébb sorolja honlapunkat. Az online marketingben fontos szerep jut a linképítésre, melyet a legjobb mindig szakemberre bízni. Igaz, hogy könnyen eltanulhatóak az alapok, azonban, hogy saját magunk tudjuk meghatározni, hogy egy honlap mitől kerül előrébb a Google-ban, az már alapos ismereteket és sok próbálkozást igényel. Nem szabad nagyon intenzíven végezni a linképítést, mert azzal csak árthatunk honlapunknak.

Olvasd Tovább

Az online marketing igazi internetes üzlet és ipar lett

KommunikációMarketingOnline marketingÜzlet és ipar

Ma már szinte minden magára is valamit adó cégnek van weblapja, azonban koránt sem mindegy, hogy erre mennyire egyszerűen találnak rá a potenciális ügyfelek. Az internetes marketingben nagy szerepe lett annak, hogy a Google keresőjében milyen előkelő helyen lehet megtalálni egy témával kapcsolatos kulcsszóval az adott honlapot.

Az online marketing mára egy igazi iparággá nőtte ki magát, hiszen mindenki a kereső első oldalai valamelyikén szeretné tudni weboldalát. Nagy jelentősége van annak, hogy hányadik helyen található egy honlap az adott kulcsszóra. A legjobban úgy lehet leképezni, mintha egy cég üzlethelyisége az utolsó mellékutcában lenne, ahova alig téved be valaki vagy pedig a forgalmas főúton, ahova naponta százak térnek be. A Google első pár oldala jelképesen a főutca.

Nagyon sok cég foglalkozik online marketinggel, melynek feladatai közt szerepel a kommunikációs csatornák leghatékonyabban történő kihasználása is.

A SEO üzlet és ipar egyre nagyobb bevételekre tesz szert az internetes marketingből, amely az évek során sokkal profibb és szervezettebb lett.

Olvasd Tovább